Vérfoci kupa - kiírás

2009.06.03. 11:56

I. Vérfoci kupa - a GyíkPress szervezésében.

Alapszakasz: június 1 - július 31.
Rájátszás : Augusztus 1 - augusztus 31

A kupa szabályai a régi 4-esen alapuló házi szabályok, egyenlőre apró változtatásokkal (lsd. lentebb). A GyíkPress, mint szervező a változtatás jogát fenntartja - amint ráér ránk nézni.

Nevezni mindenki 1 csapatot nevezhet. A csapat lehet a GyíkPress kupákban fejlődött csapat, vagy kezdő csapat.
A nevezés folyamatos, de június 30-ig lehet nevezni. A nevezéseket a torq74 kukac gmail pont com címre kérném küldeni. Aki új csapatot hoz, csapatlappal együtt, aki a régit, az elég ha csak a csapata nevét beleírja.

Változó szabályok:
- Nincs fix sorsolású első kör, tehát szabad a vásár
- Minden nevező csapat köteles 1 db újoncot nevezni a sorozatra. Újoncnak számít a kupa előtt bejelentett friss igazolás - erről a nevezéssel együtt mailben kérek tájékoztatást.
- Bank. Minden vezetőedzőnek 100000 arany áll rendelkezésére, hogy egy játékosát értékben (-10k, ez a bank haszna) eladja az idény alatt, ezzel lehet gazdálkodni.
- A kézről -kézre adásért NEM jár tapasztalati pont.
- Csak azokért a veszteség okozásokért jár tapasztalati pont, amelyek blokkolás közben keletkeznek (cselben elesésért nem)
- Amennyiben egy játékost kilöknek a pályáról, csak a szurkolók verik meg, de ők mindenképpen!

Az I. Vérfoci kupa díjazása:
Győztes megkapja a kupát, 350000 aranyat, és utána meccsenként 20000 arany többletbevételt, amíg kupavédő.
A vesztes 150000 aranyat kap.
A játékosok számára azonban a legértékesebb díj a döntő résztvevőinek kiosztott Vérfoci medál. Mivel minden olyan játékos, aki az érem birtokosa és a meccs végén a "LJD" -t kapja, további 5 SZP-t kap a díjon felül.

Kiírás, Szabálykönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr101160941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása