A nagy mészárlás

2009.07.03. 12:56

Kedes rádió olvasóink! Összefoglalót hallhatnak a tegnapi Hótorlasz mérkőzésről, amit a Vérfoci kupa keretében játszottak játékosaink.

Pontos időjelzést adunk. Az ötödik sípszó 13:00 órát jelent. puty, puty, puty, puty, puty - 13 óra.

Kapcsoljuk sporttudósítónkat Guðmundr fia Ásgeirrt.

- Jó estét kívánok kedves rádió olvasóinknak, innen a Zappa Stadionból. Gyászos nap lett a bíbor-arany csapatnak ez a mai. A várható vereség, ami beteljesedett, még hagyján, de két játékostársunktól is búcsúzunk, akik messze idegen honban haltak meg egy ronda kőtroll keze álltal a haza érdekében!

Szomorú ez, mert ilyen gyászos eseményre legutóbb a Kazamata kupában volt eset, ahol a sunyi nemeself, Sahaal (legyen átkos örökké) ütötte halálra Jégesőt. Hajtsunk hát fejet, és emlékezzünk a hős Jégviharra (élt 33 évet), és Hócsatára (élt 23 évet)!

De hogyan is történt mindez? Megnyertük az érmedobást, és támadáshoz álltunk fel. Elkövettünk ugyan egy apróbb hibát, hogy nem a dobónk indult a labdáért, hanem valamilyen érthetetlen okból kifolyólag Jégdara (11), de ez szerencsére nem okozott nagyob problémát. Felfejlődtünk támadó ékbe, és középen próbáltuk meg a labdát felhozni, miközben a bal szél próbált előrejutni, labdaelkapási pozicióba. A látványos rohamunknak áldozata is volt az acélöklös Argraw (13) személyében, akit holtan vittek le a törpe szanitécek a pályáról. Ugyan akadtak kisebb problémák középen, a labda passzolásakor, de később a labdavédők meglepően jól állták a támadásokat, és lassan araszoltak előre az ellenfél gólvonala felé a bal oldalon. Már ekkor látszott, hogy T'rax (16) kiszemelte magának Jégvihart (5). Amikor az öklével fejbecsapta. Szegényhez azonnal berohant az orvosunk, úgy kellett félrelökdösnie a rusnya orkokat, de ekkor még sikeresen meggyógyította őt, így folytathatta a játékot. Ekkor még nem sejtettük, hogy nagyobb szükség is lehetett volna a szolgálataira.

Az orkok a teljes védelmüket a pálya bal oldalára csoportosították, így egy kisebb csapat megindult a labdával jobb oldalon keletkezett űrt kihasználva. De az addig cselekvésképtelen kőtroll T'rax (16) megtáltosodott, talán ekkor foghatta fel, hogy elkezdődött a mérkőzés. Leütötte a labdával szaladó Jégdarát (11) és a labda kirepült a nézők közé. Sajnos pont az Ork szúrkolók közé repült a bőr, akik egy hatalmas dobással a legközelebb álló Grikkor (8)-nak dobták be labdát, aki előreadta az egyik rohamozó társának. Sajnos csapatunk nehezen ocsúdott fel a meglepetésből. Ezt csak fokozta, hogy T'rax (16) a kipécézett Jégvihart (5) ismét hátbaverte, és ő holtan rogyott össze a pályán.

A labdát birtokló zöld rusnyaság előrefutott a gólvonalunk elé, amíg a társai berendezkedtek a játékosaink feltartására. Eben az sem akadályozta meg őket, hogy mi is megmutattuk, vannak erős embereink. Nemere (1) is leütött egy fekete orkot, akit az orkok gyógyítója élesztett újra. A félidő utolsó percében az orkok bevitték a mérkőzés első (és egyetlen) gólját. (1:0)

A második félidőben védekezéshez álltunk fel. Az orkoknak a fejébe szállhatott a dicsőség (abba a kicsibe), és nem akarták elkezdeni a támadást. Több se kellett nekünk, újult erővel vetettük magunkat a harcba, és áttörve az orkok támadósorát elindultunk hátra, az ork támadófal mögé, hogy megszerezzük a labdát. Szegény Ork dobó Grishnak (5) nagyon megijjedhetett, mert félelmében a saját gólvonaljához sétált, és onnan figyelte reszketve a pályán zajló eseményeket. De végül nem bírta idegekkel, előreszaladt és az egyik rohamozó kezébe nyomta a labdát.

A középen álló orkok megpróbáltak összezárni, és előrejuttatni a labdát, de játékosaink hősiesen próbálták a labdát megszerezni.  Hócsata (13) végül nagy küzdelemben megszerezte a labdát, és megindult az ellenfél gólvonala felé, amikor váratlanul egy sunyi ork hátulról felrúgta, és az esésben nyakát törte.

Ez után elszálltak az indultaok, és tömegverekedés alakult ki a pályán, amit a labda kismértékben befolyásolt. Végül a bíró lefújta a mérkőzést, és maradt az egy gólos vereségünk.

Roppant Acélöklök - Hótorlasz 1:0 (2:1)

- Kedves rádió olvasóink Guðmundr fia Ásgeirrt hallották a Zappa Stadionból. Most visszaadom a szót a stúdiónak.

Kedes rádió olvasóink! Hamarosan egy rövid emlékműsort olvashatnak a két halott játékosra emlékezve, addig is hallgassák szeretettel a Heimdall szimfonikusok előadásában a Weyland requiemet.

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr781224300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása