Apokalipszis Lovasai – Hótorlasz 2-0 (9-2)

Tisztelt szerkesztő úr!

Az Apokalipszis Lovasai ellen a csapatunk fokozott elővigyázatossággal készült. Elevenen élt még emlékezetünkben a felkészülési mérkőzésen ért gyászos csapás.
Igaz azóta csaptunk kiegészült Nemerével és még 1-2 játékossal, de erre a mérkőzésre Hógolyó és Zimankó nélkül tudtunk csak kiállni. Szerencsénkre le tudtuk szerződtetni még a kupára Fagy Jankót, viszont ő újoncként lépett a pályára, nem volt sok ideje a csapattal történő összeszokásra.

A mérkőzés igazán jól kezdődött. Nemerének sikerült becsempésznie a kesztyűjében egy boxszert, ami ugyan nem szép eszköz, de legalább hatásos.

Valamilyen véletlen csoda folytán az Apokalipszis Lovasai az első félidőre kevesebb játékossal érkeztek, bár valószínűleg ennek köze lehetett ahhoz, hogy az előző éjszakát az önfeláldozó pompom lányainkal töltötték.

De lelkes csapatunk nem foglalkozott ilyen kicsinységekkel, felálltunk a támadáshoz, és Hori kirúgását sikeresen elkaptuk. Fokozatosan fejlődtünk fel a támadó alakzatba, de a múmiák kemény ellenfélnek bizonyúltak most is, és így labdát veszítettünk. Beindult a Lovasok támadósora, élen a vámpirral, de az utolsó pillanatban sikerült őket megállítani. Mert ugyan sikeresen hipnotizálta szegény Hóvihart, de az összeesése előtt, az utolsó lehelettével még kinyúlt a labdáért, így szegény Costica csak az üres levegőbe tudott markolni, és ettől a lendülettől hasra is esett.És ebben a pillanatban a bíró le is fújta a mérkőzést!

A második félidőre viszont már a teljes Apokalipszis Lovasai megérkezett. És ez látszik a sérülés eredményeken is. Szegény Ónos esőt még a 2. körben leütötték, és agyrázkódást szenvedett, Jeges szélnek eltörték a karját, és a 5. körben még Jégtömböt is sikerült az egyik múmiának leütnie, pedig neki aztán kemény a koponyája!De azért mi sem panaszkodhatunk, amit kaptunk, igyekeztünk visszaadni.

A meccs egyik csúcspontja volt, amikor a sok zombitól körülvett Jégeső sikeresen átpasszolta volna a labdát a pálya másik szélén felfutó Hóviharnak, ha az egyik szemét zombi közbe nem nyúlt volna.

Végül a mérkőzést le kellett fújni, mert a lovasok ellen már nem maradt aki pályára álljon, de elmondhatjuk, hogy sikeresen helyt álltunk az egyik legkeményebb ellenfél ellen!

Tisztelettel:

Guðmundr fia Ásgeirr
a Hótorlasz sajtófőnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr30934856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása