Sírhant művek – Hótorlasz # 1:2 (0:0)

Tisztelt szerkesztő úr!

A Hótorlasz nyitómérkőzéséről a feljegyzéseim sajnos eltűntek Jégtömb feneketlen szájában, így csak emlékezetből próbálom meg az összefoglalót az eseményről.

A feljegyzéseim elvesztése azért is sajnálatos, mert friss csapatunk első győzelméről szóló krónikák semmisültek meg a böszme állandó éhsége miatt. Még jó, hogy a mérkőzés alatt egy játékost sem falt fel, mert nehéz lett volna elszámolni a szponzorainknak a hiányos létszámmal!

A mérkőzést hajnalig tartó ivászat előzte meg, ami nem akadályozta hős fiainkat abban, hogy a meccset megnyerjük. Sőt, a csontzörgetőknek sikerült megmutatnunk, hogy játszanak Északi Föld fiai, ha elemükben vannak!

Ebben az sem tánto
ríthatott el minket, hogy a két múmia folyamatosan nyomás alatt tartotta idegenlégiósunkat, Nemerét, aki szinte moccanni sem tudott emiatt az első félidőben.

Viszont az éleslátás nem jellemezte minden játékosunkat az első félidőben! Nagy volt az izgalom, mert ennyi ember előtt még nem játszott a csapat, és így történhetett, hogy az első félidő 60. percében Jégvihar annyira megijedt Havaseső hanyatt esésétől, hogy leblokkolt és nem tudta bevinni a labdát, mert a bíró lefújta az első félidőt.

Azt a részt most kihagynám, hogy az öltözőben mit kaptak ezért a játékosaink, folytassuk a második félidővel!

A csapat támadással kezdte a második félidőt, és még lélegzethez sem hagyta jutni az épphogy kibotorkált élőhalottakat, Jégvihar javította ki az előző félidőben elkövetett hatalmas baklövését, és a 68. percben megszerezte a vezetést csapatunknak (1-0).

Ez után olyan sikeresen védekeztünk, hogy Nemere hihetetlen módon, labdát szerzett az ellenféltől egy közbenyúlással, és ezzel sikerült átvennünk a támadást, amit az 112. percben szerzett Touchdownnal Jégeső koronázott meg. (2-0)

Az utolsó 8 perc már szinte eseménytelenül telt, a botorkáló élőholtak megpróbálták ugyan játékosainkat megfélemlíteni s nyomás alatt tartani, de csapatunk jól állta a sarat!

Amikor a 120. percben a bíró sporttárs lefújta a mérkőzést a stadion lelátójának norscai része barbár táncba kezdett és 3 napig tartó tivornyával emlékezett meg erről az eseményről.

Edzőnket a sportszövetség felterjesztette a birodalmi nagykeresztre, és hatalmas ajándéközönnel halmozták el.

Tisztelettel:

Guðmundr fia Ásgeirr

a Hótorlasz sajtófőnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr65934843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása