Hegyes szarvak – Hótorlasz 2-0 (3-2)

Tisztelt szerkesztő úr!

A Hótorlasz második mérkőzésének krónikáját olvashatja. Gyönyörű fényes napon készültünk az esti mérkőzésre, örök ellenfeleink a gaz Káosz játékosok ellen, de meglepetéssel fogadtuk a hírtelen kitört esőt. De játékosainkat nem lehetett eltántorítani a játéktól, nem olyan fából faragták őket, hogy holmi vihar eltántorítsa őket egy kis focitól.

Még az ellenfél szurkolótáborában kifeszített hatalmas molinó sem kedvtelenítette el csapatunkat, egy emberként álltak Nemere mellé, aki az előző mérkőzésen olyan nagy hírnevet szerzett csapatunknak! Az ítéletidő ellenére csapatunk mellett lelkesen kitartott 25 ezer szurkolónk, akik túlharsogták a stadionban megjelent káosz drukkereket.

Sajnos játékosainkat eléggé megtizedelte az ellenfél nagyfiúja - Mad Max, aki percenként kereste ártatlan játékosainkat, és folyamatosan inzultátla őket. De legényeink hősiesen kitartottak, és nem rémültek meg a csúf bestiától, igaz néha csak a kispadról tudtak szurkolni csapattársaiknak, várva a teljes felépülésükre. Max ámokfutásának végül Jégtömb vetett véget, aki megunva, hogy csapattársait inzultálja a behemót szarvas, egy lendületes ökölcsapással tarkón baszta, és leküldte a kispadra, hogy gondolkozzon el, ki is az úr a pályán!

A mérkőzésen elszenvedett veszteségeink nem elhanyagolhatóak sajnos. Hógolyó és Zimankó sérülése miatt kénytelen kihagyni a következő – Apokalipszis Lovasai elleni – mérkőzést. Előbbinek a nyakcsigolyáját, utóbbinak a bokáját rúgta szét Max.

Csapatunk a Hegyes szarvak ellen nem törekedett a gólokra, és ezt a célunkat sikerült is teljesíteni, mert egyetlen gólt sem tudtunk bevinni az ellenfél határzónájába, de a sérülés okozásban legalább nem maradtunk nagyon alul.

Azt hiszem összegzésként elmondható, hogy tisztesen helyt álltunk a kupa egyik legvérengzőbb csapata ellen!

Tisztelettel:

Guðmundr fia Ásgeirr
a Hótorlasz sajtófőnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr76934848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása