Pálya

2009.01.31. 01:47

Próbálkoztam már saját pálya készítéssel is, több-kevesebb sikerrel.

Úgy néz ki, a 3mm-es szürke karton, és B1-es szines nyomtatás öntapadós lapra combo lesz a tuti befutó, de ez még alakul. Legújabb pályatervem a Lord of the Boards Desert pályája alapján, és a reklámok innen.

Illetve ez volt az első munkám, ezt még habkartonra ragasztottam. A habkarton előnye, hogy könnyű, és könyebben lehet ráragasztani az öntapadós nyomatot. Hátránya, hogy a pálya könnyen eldeformálódik, ha nem jól tárolják.

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr8913622

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepe72 2009.01.31. 11:14:27

A pálya eldeformálódására példa a Zappa Stadion... Majd kartonból újrapróbáljuk szerintem, de akkor a grafikához is hozzányúlnék, ha engeded mester :D

Viszont a sárga pályánál meglepetéssel láttam, hogy a sponzor listából hiányzik a bajuszos fej alak... Ejnye... A Cola többet tett eddig a sportért? :D

Bagameri_ 2009.01.31. 21:04:55

Még nem végleges a sárga pálya, és rioté lesz, ő mondja meg mi kerüljön rá.

Ha újracsináljuk a Zappás pályát, természetesen úgy csináljuk, ahogy kéred! És ahogy meg tudom csinálni :)
süti beállítások módosítása