BékElfek – Hótorlasz 3-0 (2-2)

Tisztelt Szerkesztő Úr!

A BékElfek elleni találkozóra csapatunk kicsit másnaposan érkezett. De úgy látszik a famanók sem lehettek a toppon, mert a faemberük olyan lassan készülődött, hogy lekéste a mérkőzést, 5 másik játékosukról nem is beszélve, akiket valamilyen rejtélyes vírus támadott meg. Még szerencse, hogy a mérkőzést az a bíró vezette, aki Zimankó lányát vette feleségül, bár így sem kis pénzünkbe került, hogy legalább a másik csapatot figyelje szigorúbban.

De a hegyes fülűek még így is fürgén kezdtek. Kihasználva a középen keletkezett rést, hamar felfutottak, és amíg másnapos játékosaink a fejüket fogva fetrengtek a földön, hamar beszaladtak egy touch down-ra.

Ez hamar kijózanította a csapatot, hát még, amikor Jégesőt halottan vitték le a pályáról az egézségügyi szakemberek, akinek halálát azóta sem tudtuk kiheverni.
Sahaal nevét kísérje átok, amíg játszik, soha ne szerezzen gólt! Remélem a következő Hegyes Szarvak mérkőzésen az ő vérével festik be a pályát a Káosz harcosai!
Ez után már csak a pusztításra gondolt csapatunk. Hamar KO-ra küldtünk több szaladgáló hegyes fülűt is, és a labdával mit sem törődve ütöttük őket, ahol csak lehetett. De mi tagadás az erdők barátai voltak a fürgébbek, és még kétszer juttatták be a labdát a gólvonalon túlra, ahol persze a kiszaladó játékosukat mindig palack és tojászápor fogadta.

Csapatunk a mérkőzés végén 1 perces gyászállással emlékezett a fiatalon elhunyt Jégesőre, akit kísérjenek a 100 tagú szűzek Kregnihalla csarnokába!


Tisztelettel:
Guðmundr fia Ásgeirr
a Hótorlasz sajtófőnöke

A képen pedig egy Nemes elf szurkoló látható:

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr99934859

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása