Sörben és Heringben gazdag jó estét kívánok rádió olvasóinak! Ma este összefoglalót hallhatnak a mai Norsca pusztításokról, amiket messze idegen honban, a Vérfoci kupa keretében játszottak játékosaink.

Először pontos időjelzést adunk. Az ötödik sípszó 1:00 órát jelent. puty, puty, puty, puty, puty - 1 óra van. Kapcsoljuk helyszíni tudósítónkat Guðmundr fia Ásgeirrt.

- Szervusz Ásgeirrt, mi lett a mai mérkőzések eredménye?

- Üdvözlöm a kedves rádió olvasókat, felemás eredményről tudok beszámolni, az elfeket lényegében csak a szemünkkel tudtuk követni ma este, de a törpék mogyoróit sikerült alaposan megszorongatni. De ne vágjunk az események elébe, lássuk sorjában mi történt.

A Békelfek buszát valami önkormányzati troll eltérítette, és feltartotta, de a rendőröknek sikerült a garázdát elfogni, és egy órás csúszással a mérkőzés elkezdődött. A mérkőzés baráságos nézők előtt (6) folyt a számunkra, még az elf szurkolók is nekünk integettek. Sikerül a mérkőzés elején egy - a stadion előtt tébláboló - gyógyítót elhívnunk a mérkőzésre, és két vérbő Bloodweiser lányka is csatlakozott a csapathoz. Emelett sikerült elintéznünk, hogy az edzőnk sógorának a vejét jelöljék ki bírónak ma estére, így a szabálytalankodás miatt sem kellett aggódnia a csapatnak. Nagy szerencsénkre sikerült leigazolni a két híres elf pusztítót Fogkefét (9) és Fogpasztát (14), akik a mostani mérkőzésre csatlakoztak csapatunkhoz. Ráadásul Bunda (10) még az ágyékvédőjét (J♣) is magával hozta a mérkőzésre.

Elkezdődött a mérkőzés, mi nyertük az érme feldobását és a támadást választottuk. A Támadó sorunk elől tette a dolgát, és rendet vágott a rusnya elfek között. A hátsó sorok pedig megszerezték a labdát és kialakították az elsődleges védelmet. De játákosaink nem figyeltek oda Alvinra, aki előresuhant a pályán és a második körben, amíg az elfek földbe döngölésével voltunk elfoglalva, megkerülte a kezdetleges védelmünket, megszerezte a labdát és gólt vitt be ellenünk. (0:1)

Itt már éreztük, hogy csak a tisztes helytállás lehet a szerepünk ezen a mérkőzésen. Újra felálltunk a támadáshoz, és az előzőleg is alkalmazott taktikával próbálkoztunk, de most kicsit nagyobb sikerrel. Közben az ellenfélnél Alférd elkezdett furcsán viselkedni, mintha teljesen meghülyült volna (A♠), a dobónk jött előre rendületlenül a labdával, a kialakított védők gyűrűjében, de a fürge elfeknek ismét sikerült a védelmet áttörve megszerezni a labdát, és a második félidő végén a gólvonal mellé kerülniük. Ekkor hírtlen a labdát bírtokló Tassardur eltünt egy gödörben (10♠), és beindultak valamilyen véletlen folytán a locsolófejek is a pályán (3), de még Fogpaszta(14) súlyos ütése sem tudta megakadályozni a hegyesfülűeket (akiknek sajnos a gyógyítójuk is jól dolgozik), hogy az utolsó körben ismét bevigyék a gólvonalon túlra a labdát (0:2).

A második félidőt védekezéssel kezdtük, de viszonylag simán átgyalogoltak rajtunk az elfek, és megszerezték harmadik góljukat (0:3). Viszot ekkor, mintha magára talált volna a csapt. Az utolsó kirúgás előtt Fogkefe (9) egy bombával teli zsákot vitt a pályára (7♠), gondolván, hogy innen már nem lehet rontani nagyon. A támadáshoz a felállásunk a szokáésos volt, úgy látszik csak ezt gyakorolta a csapat az elfek ellen. Viszont most a szerencse is mellénk szegődött. Nemere (1) hamar kiküldött egy giznya elfet egy jól sikerült rugással, akit már a gyógyító sem tudta összeszedni erre a mérkőzésre. A bontó sorunk elvégezte a dolgát, majd a jobb szélen fogkefe gondolt egyet, és behajított egy bombát az elf tömegbe. Ugyan egy nyápic elkapta a bombát, de vesztére a kezében robbant fel a bomba, és a légnyomás még ElWoodot is a hasára röpítette. Az így keletkezett résen előrevágtatott az egyik rohamozónk, és a dobónk pontos passzát elkapva gólra vitte a labdát. Ezzel be is állította a mérkőzés végeredményét.

Tehát Hótorlasz-Békelfek 1:4 (2:0)

Most visszaadom a szót a stúdiónak, és rövid reklám után visszatérünk, mi is történt a törpék ellen.

Szeretné ön is követni a divatot? Vegyen feleségének, gyerekeinek ön is törpefog nyakláncot! Cégünk válogatott törpefogakból készíti el ezeket az ékszereket, szuvas, koszos fogak szóba sem kerülhetnek!

Szeretné díszíteni a lakását? Nincs is szebb, mint egy zombi fejből készül lámpa! Mottónk, világíts a síron túlra!

Kedves rádió olvasóink, újra jelentkezem a Zappa stadionból, ahol a mai második mérkőzést a TAHÓk ellen játszottuk.

Csapatunk másodjára találkozott a válogatott törpe legényekkel, de mint tudjuk, a legutóbbi mérkőzésünket a bírók szégyenletes módon elcsalták. Így kétszeresen is meg szerettük volna mutatni a porbafingóknak, hogy kik is játszák az igazi Vérfocit!

Készültünk rá, hogy sunyi trükkökkel érkeznek a mérkőzésekre, így Jégtömb neje is eljött a nézőtérre, és ott riogatta a törpe kisgyerekeket, akik meg sem mertek mukkani a mérkőzés alatt. Igaz, nem is sok dolog történt, aminek örülhettek volna a pályán.

A középkezdést a törpicsekek nyerték, jöttek hát támadni. Hírhedt futóik és a szégyenletes módon leigazolt embergyerek hozták a formájukat, és a többieket hátra hagyva hozták előre a labdát rendületlenül. Hátvédeink hiába szerezték meg a labdát, egy rusnya fűcsomóban elesve elejtették a labdát, és a kínálkozó helyzetet kihasználta a törpék egyik futója, és ezzel megszerezte a vezető gólt (1:0). Ez után rajtunk volt a sor, mi kezdtük. Két oldalon megindultak a fogadóink Suba (9) és Bunda (10), rohamozó támogatással. A törpék csak az árnyékukat tudták követni. A dobónk Hógolyó (6) villant egyet, és a labdát előrebaszta a gólvonal mellé. Ez után már csak egy kisebb törpe verés kellett, majd az elől álló Bunda (10) kicselezte magát, előreszaladt, és bevitte a labdát a gólvonalon túlra, ezzel csapatunk egyenlített (1:1).

A második félidőben kicsit elszabadultak az indulatok, a törpék próbáltak létszámelőnyt kiharcolni, két játékosunkat is leütötték valami rúdszerű dologgal, amit becsempésztek a kesztyűjükben, de ezzel sem tudtak megállítani minket. Hógolyó (6) felvéve a labdát előre indult egy féloldalas támogatással. A törpék láthatóan nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, leragadtak a verekedésnél, nem sikerült a labdás játékosig eljutniuk, aki hírtelen előreszaladt, és egy gyönyörű átadással Jégviharnak (5) passzolta a labdát, aki nem sokat cicózot, berohant vele a gólra. (1:2)

A folytatásban sikerült lerohannunk az ellenfelet, és ez meg is hozta a gyümölcsét. Középen kitakarítottuk a feleslegesen tébláboló törpéket, a két szélen felfejlődtünk, s rámozdultunk a törpék labdájára. Amit egy kicsit veszélyes, de sikeres manőver során végül megszerezett Suba (9), és előrerohant a labdával, de sajnos az elől álló Jeges szél (4) nem tudta elkapni a repülő labdát, és az kirepült a keze közül.

Ekkor véget is ért a mérkőzés, de nem szomorkodtunk, mert a győzelem a miénk volt!

TAHÓk-Hótorlasz 1:2 (2:1)

- Kedves rádió olvasóink Guðmundr fia Ásgeirrt hallották a Zappa Stadionból. Most visszaadom a szót a stúdiónak.

- Ásgeirr, köszönjük a beszámolót, most zene következik. Gotthorm Gjukisson kürtjátékát hallhatják, aki Sigmund Sigurdson XIII - részegen dülöngélő törpék, című -  szimfóniáját adja elő havasi kürtön.

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr971204699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Torq 2009.06.24. 06:46:57

Izgalmas meccsek lehettek:)
Kíváncsian várom csütörtökre mivel készülsz Monka ellen:)

Bagameri_ 2009.06.24. 07:28:58

@Monka.: Nyugi Monka, rohad már a hering. Jó büdös lesz csütörtökre, azzal várjuk a szurkolóid. :)
süti beállítások módosítása