Mint írtam tegnap, az Mocskosul Sima Üggyel kellett megküzdenem az elődöntőbe való jutásért. A bukmékerek sima 1-re adták a mecset, de én reménykedtem benne, hogy legalább megizzaszthatom az MSÜ edzőjét. Hát nem így történt. A végeremény 3-0 (0:0) lett. De hogy is zajlott az esemény? Lássuk, mit ír erről Ásgeirr a csapat krónikása!

 

 

Tisztelt szerkesztő úr!

Az első félidőben az MSÜ elrontotta a kirúgást és a labda az elől álló Zimankóhoz került. Az újonc Hócsata elkezdte lebontania az ellenfél összetákolt védelmét, de sajnos saját magát vágta orrba, és ettől elterült a földön. Az éles szemű ellenfél persze kihasználta az alkalmat, és rögtön rázúdult a labdára. Ki is alakult az oldalvonalnál egy kisebb tömegverekedés amit végül Conan oldott meg, egy ügyes pillanatban magához ragadta a labdát, és előredobta az erre az alkalomra váró Hóviharnak, aki félelmetes sprintelésbe kezdett a labdával, de a gólvonal előtt egy Sötét elf Pomponlány felhúzta a trikóját, és ő ettől elbambult és hasra esett. Erre az alkalomra vártak az MSÜ futói, akik gyors passzjátékkal szereztek egy gólt! (1-0)

A szünetben az edzőnk lekiabálta a játékosok fejét, akik megszeppenve ültek az öltözőben és szólni sem mertek. Lassan kortyolgatták a bekészített hordó söröket.

A második félidőben az MSÜ gyors letámadásba kezdett, és hamar a gólvonalra juttatta a labdát. Szegény játékosaink még fel sem ocsúdtak a szünetben elkortyolgatott sörükből. Játékosaink felálltak ugyan középkezdéshez, de látszott, hogy megtört bennük valami. Elől ügyesen megcsinálták a helyet a rohamozóink, de hátul Hógolyó egyszerűen nem tudta felvenni a labdát. Valószínűleg a sötét elfek tehettek bele valami furmányos dolgot, hogy egyből kidobta a kezéből, amint hozzáért. Így nem csoda, hogy két hegyesfülű is odaért egy-kettőre és az utolsó körükben megszerezték a harmadik góljukat.

Csapatunk megtörten jött le a pályáról, de amit a pályán kaptak semmi ahhoz képest, amit a szurkolóktól fognak kapni a hazafelé tartó hajóúton.

Olric kegyelmezzenk nekik!

 
Tisztelettel:

Guðmundr fia Ásgeirr
a Hótorlasz sajtófőnöke

Íme a Sötét elfek egyik Pomponlánya. Csak óvatosan kollegák, sok sötét trükköt tudnak ők is!

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr74926753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szepe72 2009.02.07. 15:22:48

Remélhetően Ásgeirr régi mérkőzés-beszámolói is felkerülnek majd ide utólag...
süti beállítások módosítása