Sörben és Heringben gazdag jó estét kívánok rádió olvasóinak! Hamarosan összefoglalót hallhatnak a tegnapi Norsca mérkőzésről, amit a Vérfoci kupa keretében játszottak játékosaink.

Pontos időjelzést adunk. Az ötödik sípszó 15:00 órát jelent. puty, puty, puty, puty, puty - 15 óra.

Kapcsoljuk sporttudósítónkat Guðmundr fia Ásgeirrt.

- Jó estét kívánok, innen a Zappa Stadionból, ahonnan nemrégen indult el az utolsó szurkolói busz is az oldalán a SM felirattal. A norska szurkolók még a pályán hordozzák körbe a kétszeres gólszerző Jégdarát (11), aki a mérkőzés legjobb játékosa volt. De lássuk sorban az eseményeket...

A törpék elleni mérkőzésen megsérült elkapónkat az orvosoknak sikerült összefoltozniuk, és a csapattal együtt érkezett, viszont a dobónknak kiújult az isiász a lábában, így ő csak a lelútóról követte az eseményeket.

Csapatunk most is megnyerte az érme feldobást, és a támadást választottuk. A Sírhant védelem a háttérben maradt, és csak három zombit küldtek be a zúzdába, akik az első csapásokat meglepően jól állták. A labdát Jégdara (11) szerezte meg, és a felezővonalnál egy bátor passzal próbálta a labdát előreadni, de valami rusnya zombi belenyúlhatott, mert a labda elpattant. De az élőholtak nem tudták a helyzetet jól kihasználni, a labdát visszaszereztük, és lassú araszoló játékkal vittük előre az ellenfél gólvonala felé, és a 7. körben meg is szereztük a vezető gólt, Bunda (5) jóvoltából. (0:1)

Felálltunk mit sem sejtve a középkezdéshez, amikor az élőholt szurkolók megrohanták a pályát, és 6 játékosunkat is a földre küldtek. Ez rossz ómen volt az utolsó percekre nézvést, és sajnos be is igazolódtak félelmeink. Hiába ütöttük ki a labdát a rusnya hullarabló kezéből, a labdát nem sikerült felvennünk, és a Sírhant bevitte a labdát gólra. (1:1)

A második félidőben ismét védekezni álltunk fel, de szerencsénk votl, mert Egtar nem bírta a labdát elkapni, ami a földre esett, és az elől álló szemfüles Jégdara (11) odarohant, felkapta a labdát, és be is futott vele hamar a gólvonalon túlra. (1:2)

Ekkor újabb szégyenletes akció következett az ellenfél szurkólóitól, bedobtak egy hatalmas követ, és szegény Jeges szélt (4) találták el vele, akit le is kellett vinni a pályáról. Az ellenfél ugyazt a taktikát építette fel, mint amit a középkezdéskor, és Egtar elkövette ugyanzt a hibát, mint az előbb, nagy szerencsénkre. Jégdara (11) ugyanúgy szemfüles volt, és megismétlődött az iménti jelenet. (1:3)

Ez után a Sírhant taktikát akart változtatni, és a Vámpirját készítette elő a labdafelvételre. De a mi csapatunk egy kicsit hamarabb kapott észbe, és lerohanták az ellenfelet. Bontó embereink rést ütötöttek a támadófalon, és az erre készülő Bunda (10) előreszaladt, megszerezte a labdát, és meg sem állt a gólvonalig. (1:4) amikor is a bíró lefújta a mérkőzést, így ez a végeredmény is lett egyben.

Sírhant Művek - Hótorlasz 1:4 (2:2)

- Kedves rádió olvasóink Guðmundr fia Ásgeirrt hallották a Zappa Stadionból. Most visszaadom a szót a stúdiónak.

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr221210172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

azAttis 2009.06.26. 20:12:47

gratulálok.

Sajnos én Cabal aki apám fia vagyok, nem vehettem részt (nézőként) az összecsapáson. De együtt örvendezek Guðmundr fia Ásgeirrel ezen a napon.

Vérben, háborúban gazdag heteket kívánok minden gyermekének és azt, hogy korsójából soha ne fogyjon ki a sör.

Bagameri_ 2009.06.29. 11:50:19

@azAttis:
Csütörtökön pótolhatod ezt az élményt, mert akkor a buta Orkokat fogom földbe döngölni. (legalábbis megpróbálom :) )
süti beállítások módosítása