Második mérkőzésem a Törpe/Totál Agyament Hóhérok (TAHÓk) ellen játszottam.

A mérkőzés előtt vidám sörözéssel készülődtek a fiúk, ami olyan sikeres lett a készülődés, hogy otthon is felejtettem őket, így Torq figuráival kellett lejátszanom a meccset. De végül is siekresen beszereztem minden hozzávalót, és így nem volt akadálya az esti programnak.

Az ellenfél egy friss csapat, akiknek csak egy mérkőzésük volt előttem, az Itzla féle Brettoniaiak ellen 1-1 lett az eredményük. Így a nagy csm különbség miatt várható volt, hogy egy Halálrollerrel is erősítik majd a soraikat. Ez a számításom be is jött. Vettek még a mérkőzésre egy újradobást és egy bíró lefizetést az ellenfelek. Ez utóbbi olyan jól sikerült, hogy a játékvezető kartárs egy félreértésből kifolyólag csak 5 játékosomat engedte a pályára a mérkőzés kezdetekor.

Így a meccs vidáman kezdődött. Feldöbörgött a Halálroller, és egy-kettőre kiszórta az embereimet, akik igyekezték minél jobban akadályozni a törpicsekeket a gólszerzésben. Ez olyan jól sikerült, hogy csak a 8. körben sikerült. Mondjuk ebben volt egy kis szerencsém is, ugyanis ezek a buta törpék elkezdtek passzjátékot játszani a gólvonalnál. Megmosolyogtató! :)

A második félidő vidáman kezdődött, bejöttek végre a mindeddig vonalnál toporgó játékosaim, és megmutattuk ki is a legény a pályán. Gyorsan letámadtuk a jobb oldalt, ahová csoportosodni kezdtek a vastörpék, és egy ügyes húzással a másik oldalon elrohanva a harmadik körben bevittük a labdát a gólvonalon túlra. 1-1

Eztán a törpék mutatták be a tudományukat. A Halálroller gyorsan utat tört középen, ahol átjött a törpe zseb, és nyomult előre a gólvonal felé. Játékosaim próbálták útját állni, de végül az utolsó körben sikerült nekik bevinniük a labdát két extrával.

Összességében egy vidám hangulatú játékot játszottunk, és nem érzem úgy, hogy ne próbáltam volna meg mindent.

ui: Rosszindulatú személyek azt terjesztik, hogy a bíró lefizetésére szánt 100 ezer dollár már megérkezett szepe játékvezető úr bankszámlájára.

Egy sajtófotó is készült a mérkőzés előtt, a stadion szomszédjában lévő ivó bejáratánál a törzsszurkoló gárdáról. Íme:

A bejegyzés trackback címe:

https://verfocim.blog.hu/api/trackback/id/tr89999996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása